Seminar i Oslo

Seminar i Oslo i nødtaktikk (B.TAC)

«Du kan være til hjelp – Du kan alltid gjøre noe – Du kan føle deg trygg»

Nødtaktikk plakat oslo.jpg

Lørdag 1. og søndag 2. desember 2018, 09.00 til 17.00

Trykk her for en detaljert timeplan for B.TAC.

foredrag2

Hva er nødtaktikk?

Nødtaktikk er hva du gjør før nødetatene kommer; mens du venter på ambulanse, brannvesen og politi. Vi gir deg nøkkelferdighetene til å handle korrekt, trygt og raskt. Det står om sekunder, og liv kan gå tapt hvis du ikke gjør noe.

Hva lærer du?

Fokuset ligger på de fire grunnpilarene: Førstehjelp, Selvforsvar, Taktiske atferdsvalg og Sikkerhetsdriller. Du vil lære hva du skal gjøre ved uønskede hendelser i hjemmet, ved akutt livstruende sykdom, bilulykker, knivstikking/kuttskader, ran, kidnapping og overfall.

For hvem:

Alle som ønsker å vite hva de skal gjøre i nødsituasjoner. Seminaret er skreddersydd for å gi kunnskap om de korrekte valgene for å redde liv! .

18 

Aldersgrense:

Våre seminar er åpne for alle som vil føle seg trygge og beskytte seg selv og sine kjære.  Mye av den kunnskap som formidles er ment for svært vanskelige situasjoner med krevende avgjørelser under ekstreme forhold. Aldersgrensen er satt til 18 år siden at mange av teknikkene som læres ut er avanserte med konsekvenser og krever et voksent sinn.

 

Ansvarsfraskrivelse

Alle som deltar på seminar i vår regi tar selv det fulle ansvar hvis kunnskap vi formidlet blir benyttet. Kunnskapen ved våre seminar er av en veiledende karakter. Gjennom å delta på våre seminar bekrefter du vår ansvarsfraskrivelse.

Sted: Montebello, Husebybakken 28b, 4. etasje. 9 minutter fra Oslo sentrum med t-banelinje 3.monte

Foreleser: 

nilsbl

Nils Erik Volden

Undervisningsdirektør Nødtaktikk: Norge

Spesialrådgiver i WFET     

 

 

Pris: 4200 kr

Informasjon/påmelding:

_______________________________________________________________

Relevant utdrag fra utdanningsplan

All undervisning er seminarbasert. Utdanningsplanen frem til grunnkurs i Taktisk førsterespondent, «Tactical First Responder» kan sees i illustrasjonen under.

pptDD66.pptm [Lagret automatisk]

Utdanningsforløpet begynner med at man tar B.TAC seminaret. Dette er et Basic seminar i nødtaktikk. Noe som betyr at dette er en generell innføring i tematikk relatert til nødtaktikk. Du vil her lære de fire søylene med Førstehjelp, Selvforsvar, Taktiske atferdsvalg og Sikkerhetsdriller. Saminaret er fullt av informasjon om hva du skal gjøre i ulike situasjoner for å avverge fare og for å redde liv. Fokuset ligger på hva du skal gjøre FØR ambulanse, brannvesen og politi. Dette er en samling av nøkkelferdigheter. Det er viktig å være klar over at dette ikke er et rent førstehjelpskurs. Førstehjelp er kun en del av dette seminaret.

Etter B.TAC følger seminaret M.TAC. Dette er mellomnivå seminaret i nødtaktikk. I utgangspunktet er dette nesten akkurat det samme som B.TAC, men mer avansert og med dypere forklaringer og henvisninger til forskning og empiri.

Så følger A.TAC seminaret. A.TAC. seminaret er videregående nødtaktikk. Dette er det avanserte seminaret i nødtaktikk. Her blir mengder av nødsituasjoner gjennomgått i detalj og relevant nødtaktikk forklart og drillet. Målet er at du skal både vite og kunne hva du skal gjøre i mengder av situasjoner som måtte oppstå. Ikke bare hjemme i Norge, men også i utlandet.

Etter A.TAC. følger B.TFR. Dette er seminaret som gir diplomet som Basic Tactical First Responder. Ved fullført dette seminaret så er man ferdig med grunnutdannelsen i taktisk førsterespondent. Dette seminaret er senario og praktisk rettet. Det vil bli gjennomgått ulike nødsituasjoner og nøddrillene blir så terpet på i stressede situasjoner. Ulike sentrale aspekter fra nødtaktikken vil bli trent på. Denne samlingen er fyllt av action og lærdom for livet.

20180722_160036

Nødtaktikk: Norge bygger en trygg fremtid stein for stein

______________________________________________________________________

Sist oppdatert 31.10.2018

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s