Kunnskap

Stadig flere tar kontakt med Nødtaktikk Norge for å spørre om informasjon relatert til sikkerhet. Den senere tid har spørsmål relatert til feriemål blitt særlig sentralt. Vårt første svar er at på et generelt grunnlag så er alle chartertur mål trygge, men dette betyr ikke at de er 100% trygge. Man må være forsiktig.

Det er fire regler vi bør følge. Regel #1 Ikke bli overstadig beruset. Regel #2 Ikke dra til belastede steder. Regel #3 Ikke vis rikdom. Regel #4 Unngå steder hvor du ikke har oversikt. Klarer du å følge disse reglene så er du trygg som du kan bli.

Nødtaktikk Norge arrangerer opplæring i førstehjelp, nøddriller og selvforsvar for dine verste øyeblikk. Vi gir kunnskapen du trenger for å hjelpe deg selv, dine og andre. Ta kontakt for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s