Idrettsskader: Oslo

Idrettsskader i kampsport

«Du kan være til hjelp – Du kan alltid gjøre noe – Du kan føle deg trygg»

Løndag 29. februar 2020, 18.00 til 20.15

Pris: 390 kr

Hva er idrettsskader i kampsport?

Alle ulike grener av idrett har ulike skader som er mer frekvente. I dette kurset vil fokuset ligge på noen skader som forekommer ofte på trening innen kampsport.

Hva lærer du?

Du vil lære hva du skal gjøre ved stukede fingre, vrikkede ankler, mindre friksjons brannskader, hvordan tape og bandasjere ankel og håndledd. Du vil lære hjerte-lungeredning og mange små triks som for eksempel hva du gjør med personer som har fått et spark i testiklene, besvimt eller brukket et ben.

Idrettsskade for kampsport er direkte rettet mot kampsportutøvere. Du vil lære teknikker og øyeblikkelig omsette dem i praksis. Praksis vil først skje i dojo og senere i taktiske scenario. Ved seminarets slutt vil du ha lært et nyttig redskap.

For hvem:

Alle som ønsker å vite hva de skal gjøre i taktiskesituasjoner. Seminaret er skreddersydd for å gi kunnskap om de korrekte valgene for å redde liv!

18

Aldersgrense:

Våre seminar er åpne for alle som vil føle seg trygge og beskytte seg selv og sine kjære.  Mye av den kunnskap som formidles er ment for svært vanskelige situasjoner med krevende avgjørelser under ekstreme forhold. Aldersgrensen er satt til 18 år siden at mange av teknikkene som læres ut er avanserte med konsekvenser og krever et voksent sinn. Hvis sammen med foresatt kan man være 16 år. Nødtaktikk Norge forbeholder oss retten til å avvise personer fra å delta på seminaret uten begrunnelse.

Ansvarsfraskrivelse

Alle som deltar på seminar i vår regi tar selv det fulle ansvar hvis kunnskap vi formidlet blir benyttet. Kunnskapen ved våre seminar er av en veiledende karakter. Gjennom å delta på våre seminar bekrefter du vår ansvarsfraskrivelse. 

monte

Sted: Montebello, Husebybakken 28b, 4. etasje. 9 minutter fra Oslo sentrum med t-banelinje 3.

Foreleser: 

nilsbl
Nils Volden

Nils Volden er utdannet taktisk paramedic i Mexico, daglig leder for Nødtaktikk Norge og er spesialrådgiver for World Federation for Emergency Tactics. Nils har hovedfag i helsefag fra NTNU.

Informasjon/påmelding:

John Larsen, Seniorrådgiver, Nødtaktikk Norge

Telefon: 928 28 793

larsen@emergencytactics.com