Seniorrådgiver

John Larsen jobber hos Nødtaktikk Norge som seniorrådgiver og har mange års erfaring innen sikkerhet og kriseberedskap.

Han har spesialkompetanse innen stressreaksjoner, traumer og psykologiske mekanismer i kriser, samt avhengighet, fobier, traumer, debriefing og emosjonsfokuserte terapiformer.

Han har også erfaring med krisepedagogikk, dialog og konflikthåndtering, samt gatemegling med fokus på vold og konflikter. Larsen har også god kunnskap om sikkerhet på arbeidsutstyr og kurs for sikkerhetspersonell på skip og som vekter.

Når det gjelder Bitcoin sikkerhet, er Larsen spesielt opptatt av å hjelpe folk med å forstå de unike sikkerhetsutfordringene som følger med å eie og handle med kryptovalutaer. Han gir råd om hvordan man kan lagre Bitcoins på en sikker måte, og hvordan man kan unngå å bli utsatt for svindel og andre typer krypto-relaterte trusler. Uansett om du er en bedriftseier som ønsker å forbedre sikkerheten til nettverket ditt, eller en individuell investor som ønsker å sikre Bitcoinsen din, kan Larsen hjelpe deg med å ta de nødvendige forholdsreglene for å beskytte deg mot cybertrusler og sikkerhetsrisikoer.

På fritiden liker John å gå turer, kjøre motorsykkel og trene kampsport.