STJØRDAL

Nødtaktikk Norge er en privat kurs arrangør.
Nødtaktikk Norge er IKKE relatert til nødetatene i Norge.

Seminar på STJØRDAL i nødtaktikk (B.TAC)

«Du kan alltid gjøre noe – Du kan redde liv og gi trygghet»

Lørdag 26. og søndag 27. januar 2019, 09.00 til 17.00

foredrag2

Hva er nødtaktikk?

Nødtaktikk er hva du gjør før nødetatene kommer; mens du venter på ambulanse, brannvesen og politi. Vi gir deg nøkkelferdighetene til å handle korrekt, trygt og raskt. Det står om sekunder, og liv kan gå tapt hvis du ikke gjør noe.

Hva lærer du?

Fokuset ligger på de fire grunnpilarene: Førstehjelp, Selvforsvar, Taktiske atferdsvalg og Sikkerhetsdriller. Du vil lære hva du skal gjøre ved uønskede hendelser i hjemmet, ved akutt livstruende sykdom, bilulykker, knivstikking/kuttskader, ran, kidnapping og overfall.

For hvem:

Alle som ønsker å vite hva de skal gjøre i nødsituasjoner. Seminaret er skreddersydd for å gi kunnskap om de korrekte valgene for å redde liv! .

Aldersgrense:

Våre seminar er åpne for alle som vil føle seg trygge og beskytte seg selv og sine kjære.  Mye av den kunnskap som formidles er ment for svært vanskelige situasjoner med krevende avgjørelser under ekstreme forhold. Aldersgrensen er satt til 14 år siden at mange av teknikkene som læres ut er avanserte med konsekvenser og krever et voksent sinn.

Ansvarsfraskrivelse

Alle som deltar på seminar i vår regi tar selv det fulle ansvar hvis kunnskap vi formidlet blir benyttet. Kunnskapen ved våre seminar er av en veiledende karakter. Det vi lærer ut vil ikke nødvendigvis reflektere hva som er standarden til nødetatene. Gjennom å delta på våre seminar bekrefter du vår ansvarsfraskrivelse. 

Sted: Stjørdal, Stjørdalshallen, Gymnasgata 3,  Stjørdal. Møterom Elgen.

Pris: 990 kr MED JULERABATT!!!

Informasjon/påmelding: 412 17 524

Om Foreleser

Foreleseren på dette seminaret er Nils Erik Volden. Volden er utdannet Helseviter med 7.5 års universitetsutdannelse fra Trondheim og 2 års universitetsstudier fra Kina. Videre er han utdannet Taktisk paramedic i Mexico og Sersjant fra befalsskolen. Volden har drevet med kampsport i over 35 år; inkludert i kampsportens Hall of Fame i Latin Amerika, verdensrekordholder i takedowns, har flere treningsopphold i Shaolin templet og har sort belte i tre kampsporter. I over 10 år bodde han i Mexico by hvor han blant annet arbeidet som direktør for det nasjonale instituttet for nødoperasjoner. Han har holdt seminar i 13 land og er forfatter av bøker i helsefag og taktisk medisin.