HLR på en skole

Her er nok et eksempel på en nødsituasjon hvor personer plutselig må gi hjerte-lungeredning til en med hjertestans. Observer hvor kaotisk situasjonen er og hvordan førstehjelperene opptrer. Hva tror du?

Vi får ofte spørsmål om hsatigheten på kompressjonene. Den korrekte hastighet er rundt 100 kompressjoner per minutt. Akkurat den samme hastigheten du finner i sangen Stayin Alive med Bee Gees fra 1977. Noen paramedic Lytter til denne sangen inne i hodet sitt når de gjennomgører hjertekompressjoner for å ikke miste frekvensen. I kaoset er det lett å miste tidsforståelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s