Taktisk transport

I en varm situasjon hvor noen skyter eller kaster stein er det viktig å ha hendene frie. Dette er noen eksempel på hvordan transport av skadde han skje uten bruk av hendene. Normalt praktiseres dette av politi og militær, men i en nødsituasjon kan det bli nødvendig for andre å praktisere de samme metodene for å ta skadde ut av farlige områder.

Tenk deg at du er på ferie et eller annet sted og du havner midt i en demonstrasjon. Folk kaster stein og skyter. En av dine blir uheldigvis skadet, og du må ta den skadde i sikkerhet. Dette er ulike tips hvordan man kan gjøre det. Glem ikke at du må improvisere med seletøy og finne måter der og da.

Ingen ønsker å havne i nødsituasjoner, men av og til skjer det bare…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s