AMK

Er 1-1-3 og AMK det samme?

Det blir ofte mange ord og navn innen førstehjelp. 113 er telefonnummeret vi skal ringe for å få tak i medisinsk nødhjelp. Mange kaller dette å ringe etter en ambulanse eller til en lege. Det mer formelle navnet er AMK- Akutt MedisinskKommunikasjonssentral.

amk2

De som tar telefonen er spesialtrente personer, gjerne sykepleiere, som følger en manual med standard prosedyrer for nødhjelp. Dette er spydspissen av nødhjelpere som er fulle av erfaring og lyst til å hjelpe. De vet akkurat hva de skal gjøre når det som mest gjelder. Følg alltid deres anbefalinger når du trenger hjelp. Svar på deres spørsmål nøyaktig og raskt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s